Witam,
Ja jestem z Działdowa a restauracja znajduje się w miejscowości Mławka. Jest to miasteczko położone mniej więcej 15km od Działdowa i 5km od Mławy. Zawsze gdy jadę do Warszawy, zajeżdżam tam na porządny posiłek. Serwują tam wyśmienite obiady na gigantycznych talerzach. Zupy gotowane domowymi sposobami nie jakieś mieszadło wody i vegety. Najczęściej zamawiam schabowego lub jakąś goloneczkę w kapustce, schabowy jest wielki i soczysty a golonka wygląda jak wielka piłka do tego bukiet sałatek i kompocik w zestawie. Cały taki zestaw to 20zł wiec nie jest to dużo, na dodatek przed podaniem zupy kelnerka przynosi twarożek i smalec wraz z chlebkiem jako zakąskę. Obsługa bardzo miłą zawsze szybko podane.
Tutaj macie stronę całej restauracji :
[Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować]
Adres:
Mławka 10a, 13-240 Iłowo
Telefon:23 654 14 11
Telefon kom.:608 152 383
E-mail:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować]
Nie wiem jak wrzucić tą mapkę a nie chcę print screenu robić bo będzie niewyraźnie wiec macie link :
za utrudnienia przepraszam ; p