DT Hubert Witak przygotowania z Nanox Nutriceuticals Polska
Witam.
Nazywam się Hubert Witak, mam 27 lat w tym roku zdobyłem złoty medal w Debiutach Kulturystycznych PZKFiTS w kategorii kulturystyka mężczyzn do 75 kg. Następną imprezą w której wystartowałem były Mistrzostwa Polski w Kielcach, gdzie wywalczyłem brązowy medal w kategorii kulturystyka mężczyzn do 75 kg. Zakładam dziennik żeby podzielić się z wami moimi przygotowaniami do zawodów. Dzięki podjętej współpracy z firmą Nanox Nutriceuticals Polska będę mógł się przygotować do Pucharu Polski.Zapraszam do odwiedzania dziennika.
Przed treningiem
10g [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] 4:1:1 Nanox Nutriceuticals + 8 g beta alaniny + 3000mg aakg
Po treningu
10g BCAA 4:1:1 Nanox Nutriceuticals + 50g Protilox Nanox Nutriceuticals + po 30 minutach 60 g węglowodanów + 10g jabłczan [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować]
Na noc
10 g L-Glutamass Nanox Nutriceuticals + 30g Protilox Nanox Nutriceuticals
Odp: Dt hubert witak przygotowania z nanox nutriceuticals polska
Dzisiejszy trening
Dwugłowe ud + Łydka + Tył barku:
1.Martwy ciąg na prostych nogach 4 x 10,8,8,6
2.Dzień dobry 4 x 10,8,8,8,
3.Uginanie podudzi 4 x 10,8,8,8
4.Grzybki 3 x 8
Łydka:
1.Wspięcia ze sztangą 4 x 12,10,8,8
2.Wspięcia z hantlami 4 x 20
3.Wspięcia maszyna palce na zewnątrz 4 x 20
Tył barku:
1.Sztanga w opadzie szeroko 4 x 10,8,8,8
2.Hantle w opadzie 4 x 10,8,8,8
3.Maszyna tył 4 x 8
Suplementacja:
Rano na czczo
10 g L-Glutamass Nanox Nutriceuticals + 10g flexit drink
Przed treningiem
10g [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] 4:1:1 Nanox Nutriceuticals + 8 g beta alaniny + 3000mg aakg
Po treningu
10g BCAA 4:1:1 Nanox Nutriceuticals + 50g Protilox Nanox Nutriceuticals + po 30 minutach 60 g węglowodanów + 10g jabłczan [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować]
Na noc
Odp: Dt hubert witak przygotowania z nanox nutriceuticals polska
Cytat:
Napisał Rozwalacz
moge wiedziec ile masz wzrostu?
Widze ze jez ponad 3.5gr bialka na kg, zgadza sie? czemu az tyle?
kwestia znajomości swojego organizmu i tego ze my nie robimy formy na wakacje tylko konkretnie pod zawody , wiem ze zaraz ktoś wrzuci triliard badań ze to za duzo ale praktyka pokazuje zupełnie coś innego
Przed treningiem
Po treningu
Na noc