Zobacz wyniki ankiety: Podoba Wam się piosenka i teledysk? |
Tak
|    | 1 | 50.00% |
Nie
|    | 0 | 0% |
Trochę
|    | 1 | 50.00% |
Wogłóle
|    | 0 | 0% |
10-07-2008, 18:03
| Użytkownik Bywalec
Podziękował: 0
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
| RE: Doda bez makijazu!
ogolnie jest sliczna . wam sie nie zdarza miec zly dzien i gorzej wygladac? jak nie to gratuluje...
|
| |
10-07-2008, 18:05
| Użytkownik Bywalec
| RE: Nowe oblicze Dody
SUPER EXPRES.... i wszystko jasne...
|
| |
10-07-2008, 18:39
| Użytkownik Bywalec
nie lubię, ale bez makijażu też fajna dupa
10-07-2008, 18:56
| Użytkownik Super Expert
Dostał "Dzięki" 1 raz w 1 poście
| Doda- "Nie daj się"
Niedawno Doda nagrała nową piosenkę i teledysk  Co sądzicie ?
Bo mi się bardzo podoba
Tutaj możecie go obejrzeć 
http://www.wrzuta.pl/film/yDl1pFXesX/doda_nie_daj_sie
|
| |
10-07-2008, 19:07
| Użytkownik Bywalec
W makijażu o wiele lepiej. Bez niego wygląda nawet, nawet, ale zobaczymy za parę lat jak to będzie wyglądało... |
| |
10-07-2008, 19:15
| Użytkownik Bywalec
| RE: Doda- "Nie daj się"
Teledysk - Super! 
Piosenka - jeszcze lepsza!
Hehe widzieliście te jej kapciuchy... 
A co myślicie o kolorze włosów, bo ja myślę, że w ciemnych nawet ładnie, ale ją trochę postarza... |
| |
10-07-2008, 23:22
| Użytkownik Bywalec
| RE: doda elektroda
ja jej tez nie lubie bo.....jest Pusta jak pusta butelka po koli...
ale urodzial sie 15 lutego a ja 16 lutego,ma tak samo na imie jak ja o lol nie lubie jej poprostu beee
|
| |
13-07-2008, 11:19
| Gość | RE: doda elektroda
Moim zdaniem Doda robi wszystko by tylko się pokazać z tego co wiem to ma bardzo wysoki iloraz inteligencji jeżeli się nie myle 160IQ więc jest mądra ale robi z siebie czasami głupią blondynke.Ja Dode lubie tylko nie lubie jej śmiechu jest strasznie wkurzający, po drugie wkurza mnie jej wywyższanie się np: jak w Tańcu z gwiazdami zaatakowała słownie Salete że nie potrafi tańczyć hehe ale Przemek nie został dłużny i tak ja pojechał że nie wiedziała co powiedzieć brawo dla Salety. Doda jest ładna i sexowna ale bez makijażu już tak ładnie nie wygląda, jako piosenkarka dobrze sobie radzi dobrze śpiewa, jej rozbierane sesje zdjęciowe podobają mi się (to normalne jestem facetem).
|
| |
31-07-2008, 19:53
| Użytkownik Bywalec
Fajnie ze moja imienniczka tez nie lubi tej małpy Cytat: |
Napisał elka ja uważam , że to niewychowany pustak . pozdrawiam wszystkie dziewczyny | Zgadzam się.
Ja to jej radze zeby poszła pod latarnie. Za każdym razem jak ją widze gdzieś, to zawsze wyglada jak dziwka. Jeszcze ani razu nie ubrała sie normalnie. Z resztą jak widze jej wypowiedzi to od razu przychodzi mi jedna mysl: prostytutka
|
| |
03-08-2008, 14:26
| Użytkownik Expert
Nie lubię jej... Nie rozumiem, ma podobno taki wysoki iloraz ineligencji, a zachowuje się jak... Nie bede tutaj używać wulgaryzmów, ale mam kilka określeń na nią. Szkoda gadać... Zresztą czego można się spodziewać bo blondynce z sylikonami...? (Nie obrażając blondynek, bo sama nią jestem)
|
| | Tagi | bydgoszcz, doda, dzien, ego, face, facet, filmiki, gwiazd, hilton, kobieta, mase, mini, moc, najlepsza, natural, noc, nowe, paris, polska, popa, pre, sezonu, show, siłka, temat, www, youtube, zachowanie, zdjęcia, żywo  | Narzędzia wątku | | Wygląd | Wygląd liniowy | |