| | | | |
02-02-2012, 17:10
| | Moderator Super Expert
Podziękował: 61
Dostał 140 razy "Dzięki" w 140 postach
| ,,Do sukcesu nie ma żadnej windy. Trzeba iść po schodach.'' Test DT Arnold
A więc dzisiaj dotarły do mnie odżyweczki z czego jestem bardzo zadowolony. W tym dzienniku będę relacjonował ( chyba codziennie) trening oraz dietę. Poniżej wstawiam moją rozpiskę suplementacji, diety oraz dzisiejszy trening. Wstawiam również zdjecia sylwetki. DIETA & SUPLEMENTACJA Posiłek nr 1
- 100 g płatków owsianych na mleku (mleko tylko do smaku)
- 5 całych jaj
- 60 g odżywki białkowej Posiłek nr 2
- 250 g kurczaka
- 350 g ziemniaków
- oliwa z oliwek 10 ml Posiłek nr 3
- 250 g kurczaka
- 350 g ziemniaków BETA BOLIC TRENING odżywka białkowa + aminokwasy + 3 banany Posiłek nr 4
- ryba 250-300 g
- ryż/ makron 100 g Posiłek nr 5
- odżywka białkowa 60 g
- płatki owsiane 100 g
- oliwa z oliwek 10 ml Posiłek nr 6
- twaróg chudy 250 g
- oliwa z oliwek 10- 15 ml
Trening z dzis: Klata + przód i bok barków KLATA:
- wyciskanie hantli na skosie + 4 serie 6-10 p
- rozpiętki na skosie 4s 10-6 p
- wyciskanie sztangi na skosie 4s 8-6 p
- rozpietki w bramie 3 s 10-8 p PRZÓD BARKÓW:
- wyciskanie na suwnicy z klatki 4 serie 10-6p
- unoszenie w przód 3 serie BOK BARKÓW:
- unoszenie sztangi do brody 4 serie
- unoszenie na boki 4 serie
I jeszcze kilka fotek [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] LECIMY Z MASĄ !!! TEST PORA ZACZĄĆ POZDRAWIAM |
| |
02-02-2012, 17:17
| | Użytkownik Bywalec
Podziękował: 10
Dostał 3 razy "Dzięki" w 3 postach
| Odp: ,,Do sukcesu nie ma żadnej windy. Trzeba iść po schodach.'' Test DT Arnold
Będę śledził! Powodzenia! |
| |
02-02-2012, 17:21
| | Użytkownik Dobry paker
Podziękował: 0
Dostał 15 razy "Dzięki" w 14 postach
| Odp: ,,Do sukcesu nie ma żadnej windy. Trzeba iść po schodach.'' Test DT Arnold
działasz |
| |
02-02-2012, 17:57
| | Użytkownik Bywalec
Dostał 6 razy "Dzięki" w 6 postach
arnold napisz wage wiek wzrost i jaki cel cie interesuje do czego dazysz w tym roku?
|
| |
02-02-2012, 18:03
| Odp: ,,Do sukcesu nie ma żadnej windy. Trzeba iść po schodach.'' Test DT Arnold WAGA: nie mam zielonego pojęcia. Nie ważyłem się od początku masy. Dla mnie waga nie jest ważna. WZROST: 181-183 , nie wiem dokładnie WIEK: taki już stary jestem CEL: Puki co do kwietnia pojedzie masa taka na full, potem czysta masa a potem lekka wycinka na wakacje. Potem znów od września ostra masa i zobaczymy jak to się potoczy. Wszystko zależy od $$$$$
|
| |
02-02-2012, 18:30
Dostał 2 razy "Dzięki" w 2 postach
Gratuluje wygranej i życzę udanego testu
będę śledził na pewno twoje dokonania
Pozdroo
|
| |
03-02-2012, 13:30
| | Użytkownik Expert
Dostał 14 razy "Dzięki" w 14 postach
to tylko na podstawie lustra oceniasz swoja mase ???
powodzenia do kwietnia w takim razei oby przyrosty byly zadowalajace
|
| |
03-02-2012, 18:08
| Odp: ,,Do sukcesu nie ma żadnej windy. Trzeba iść po schodach.'' Test DT Arnold ZATRUCIE ŻOŁĄDKOWE. Fuck ze musiało się to akurat dzisiaj przydarzyć. Dzisiaj nie jadłem nic poza śniadaniem które i tak zwróciłem. Nie zrobiłem treningu bo jaki był sens robienia treningu na głodnego i na dodatek nie dostarczeniu żadnych skladników odżywczych po treningu. Ogólnie jest coraz lepiej, mam nadzieję ze jutro będę mógł normalnie funkcjonować. Zapewne odbija się to po częsci na mojej sylwetce ( zejdzie woda). Nie chciałbym spekulować z czego może wynikać to zatrucie. T.Pabiniak
na siłowni nie mam sprawnej wagi więc nawet nie mam gdzie sie zwarzyć. Masz po części rację. Robię systematycznie fotki ( raz na miesiąc) oraz oglądam się w lustrze i sprawdzam co się zmieniło w mojej sylwetce. Waga mi bedzie potrzebna jak sie będę na zawody przygotowywał.
|
| |
05-02-2012, 18:35
Podziękował: 13
Dostał 11 razy "Dzięki" w 11 postach
No powodzenia Arnold ,Ramiona fajnie na fotkach wyszły .
Jak zdrówko ,już lepiej ? |
| |
05-02-2012, 18:37
| | Użytkownik Expert
Dostał 14 razy "Dzięki" w 14 postach
no ale czasami dobrze tez wiedziec jaka waga bo czaasami jak startujesz np w klasyku nie ma co przesadzac z kg zeby pozniej nie bylo mega do zbijania
|
| | | Tagi | aminokwasy , arnold , barków , beta , białkowa , dieta , dietę , diety , dzien , klata , kurczaka , mleko , odżywka , odżywki , oliwa , oliwek , owsiane , płatki , posiłek , rozpietki , rozpiętki , ryba , ryż , serie , suplementacja , suwnicy , sylwetki , sztangi , trening , waga , września , wyciskanie , wygra , wzrost , zdjecia | | Narzędzia wątku | | | | Wygląd | Wygląd liniowy | |