Diana Dudziak Biografia
Witajcie! Odkąd pamiętam SPORT to moja pasja. Już jako mała blond dziewczynka kopałam w piaskownicy największe dziury, najszybciej uciekałam od berka, daleko rzucałam i wysoko skakałam

niekończące się pokłady energii mam do dziś

dojrzałam do tego, aby efekty moich wieloletnich ćwiczeń pokazać Polsce, Europie i ...Światu

Bądźcie ze mną w drodze po tytuły w fitness sylwetkowym- trzymajcie kciuki, bo w kupie raźniej

!
chcę zarazić Was pozytywną energią, chcę zarazić Was pasją, chcę, byście śmiali się swoim kompleksom w twarz, tak jak ja to robię

wszyscy fitness- maniacy i pozytywnie zakręceni ludzie będą mile widziani, z góry dziękuję Wam za wsparcie i czerpcie z moich rad i doświadczeń jak najwięcej!
Nagrody
I miejsce w "Debiutach Kulturystycznych" w Ostrowii Mazowieckiej w kategorii fitness sylwetkowe w kat. do 163 cm
I miejsce w "Debiutach Kulturystycznych" w Ostrowii Mazowieckiej w kategorii fitness sylwetkowe w kat. OPEN
II miejsce w „Pucharze Ziemi Puckiej” w Żelistrzewie w kat.OPEN
III miejsce w Mistrzostwach Polski w Kielcach w kategorii fitness sylwetkowe do 158cm
I miejsce w Mistrzostwach Śląska w kategorii fitness sylwetkowe 2015
V miejsce na Mistrzostwach Europy w Hiszpanii w kategorii women's physique
I miejsce na Pucharze Polski 2015 w kategorii women's physique open
II miejsce w zawodach GRAND PRIX PEPA w Otavie
V miejsce w Mistrzostwach Świata w Fitness w Budapeszcie w kategorii women's physique up to 163 cm
Zdjecia