25-07-2006, 23:12
Użytkownik
Super Expert
Podziękował: 0
Dostał 5 razy "Dzięki" w 4 postach
Dennis Wolf
wiem ze ciasny ma cos do powiedzenia na temat tego pana
[Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować ]
26-07-2006, 01:26
Użytkownik
Super Expert
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
Odp: Dennis Wolf
ja pier*ole ale bydle...
masz jego wymiary ? bo jestem ciekaw ...
i tez jestem ciekaw co ciasny ma na jego temat do powiedzenia
26-07-2006, 13:34
Użytkownik
Bywalec
no gość robi wrażenie
ale dolna połowa jego ciała jakby odstawała od drugiej jakby za małe nogi
ale to może tylko moje wrażenie
26-07-2006, 13:55
Użytkownik
Expert
cos do powiedzenia...
Dennis Wolf Niemiec wygral wszystkie niemieckie mistrzostwa do tego europejskie jego pierwsze mistrzstwa jako profi leci w nastepnym tyg do texasu byc moze jak wszystko pojdzie dobrze to moze za rok zobaczymy go na mr.olympia...
05-10-2007, 22:11
Użytkownik
Super Expert
no i ciasny okazal sie prorokiem temat sie zapodzial gzies na koncu dzialu a w tym czasnie wolf nie opiepszal sie tylko wkradal sie do top5 swiata w kulturystyce,tak na prawde ja tez w niego na poczatku w niego nie wiezylem
[Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować ] Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)
06-10-2007, 05:36
Użytkownik
Super Expert
Dostał "Dzięki" 1 raz w 1 poście
nie chcialbym miec takiej lapy jak na ostatniej focie widac
06-10-2007, 08:31
Użytkownik
Super Expert
Podziękował: 11
Dostał 96 razy "Dzięki" w 93 postach
Mi się zawsze ich sylwetki bardziej podobało na początku ich kariery.Ale Wolf to przyszłość tego sportu.Wplf mógłby być nawet 3 za Dexterem i Victorem,jakby uczciwie oceniali.
04-12-2007, 20:35
Użytkownik
Nowicjusz
Wolf na Olimpi 07 to dla mnie klasa
04-01-2008, 01:02
Użytkownik
Expert
Coleman jak byłem w Łodzi mowił ze Wolf dopiero za pare lat osiągnie dobra definicje mięśniowa z ktora mogl by powalczyc o Mr.Olympia
07-05-2008, 12:05
Użytkownik
Super Expert
Odp: Dennis Wolf [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować ]
lepsza i mlodsza wersja jeya
Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)
cornello otrzymał "Dzięki" za ten post od użytkownika:
Tagi arnolds , branch , bsn , classic , dennis , dexter , ego , forma , forum , fotka , hidetada , johnnie , kai , klatka , kulturystyka , melvin , muscle , muscletech , nowe , online , peter , phil , plecy , roelly , ron , ronny , sergey , silvio , toney , trenuje , trenz , uda , ultimate , video , wolf , www , wypad , wywiad , youtube
Narzędzia wątku Wygląd Wygląd liniowy