| | | | |
01-02-2012, 11:20
| | Użytkownik Nowicjusz
Podziękował: 0
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
| 17.11.2011
Treningi cały czas idą pełną parą i przez ostatnie dwa tygodnie choć waga stoi w miejscu 97kg.to siła idzie mega do przodu! Mam nadzieję, że wkrótce przełoży się to na dodatkowe kilogramy masy mięśniowej. W poniedziałek jak zwykle tyrałem nogi, zacząłem od wyciskania nogami, zacząłem jak zwykle od 200kg w pierwszej serii i wykonałem 30 ... [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] |
| | 
01-02-2012, 11:20
| | Użytkownik Nowicjusz
| Seminarium z Lukasem Gabris?iem
Ostatni weekend spędziłem w stolicy Irlandii, Dublinie gdzie odbyło się seminarium z jednym z najlepszych zawodników federacji NABBA, Lukasem Gabris’iem. Ponad dwu godzinne seminarium było świetną okazją do zadania mnóstwa pytań tak doświadczonemu zawodnikowi, sam również skorzystałem z okazji i dowiedziałem kilku interesujących rzeczy, które mam nadzieje wykorzystać wkrótce, w trakcie okresu przygotowawczego do najbliższych ... [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] |
| |
01-02-2012, 19:30
| | Użytkownik Nowicjusz
| Trening pleców! [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] Jeden z moich ostatnich treningów pleców w okresie budowy masy mięśniowej. ... [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] |
| |
04-02-2012, 14:40
| | Użytkownik Nowicjusz
| Treningi w FitForFun i wizyta u Adama Jabłonskiego!!
Ostatnie dwa dni spędziłem w Poznaniu u Radka Słodkiewicza na konsultacjach i treningu. Miałem okazję przeprowadzić dwa konkretne treningi u Radka na siłowni,w czwartek zaledwie po 3 godzinach przespanych w samolocie,zrobiłem na prawdę intensywny trening nóg. 1.Wyciskanie nogami na maszynie Hammer 4 x 20/15/12/10 2.Wykroki chodzone ze sztangielkami 3 x po 20 kroków 3.Przysiady ze ... [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] |
| |
10-02-2012, 19:10
| | Użytkownik Nowicjusz
| Podsumowanie?
Ostatnie dwa lata poświęciłem niemal w całości budowie masy mięśniowej,cel był tylko jeden!!Zwiększyć kategorię wagową i przejść na dobre do tzw. „kulturystyki ekstremalnej” . Do tej pory startowałem na przemian w kategorii kulturystyka do 80kg.oraz w kulturystyce klasycznej do 175cm. Jako,że moim największym marzeniem od zawsze była kategoria 90kg.to też po ostatnich zawodach w 2010r. ... [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] |
| |
21-02-2012, 16:00
| | Użytkownik Nowicjusz
| Okres przygotowawczy rozpoczęty!!
Za mną już pierwsze dwa tygodnie przygotowawcze do wiosennych zawodów,znowu czuję tą niesamowitą adrenalinę i motywację do ciężkich treningów!Cel jest jak zwykle tylko jeden!!Przygotować formę życiową!! Jestem pewien,że tak właśnie będzie, po pierwszych dwóch tygodniach wszystko na to wskazuje,waga na tą chwilę to 91kg.i 89cm w pasie,organizm świetnie zareagował na treningi cardio i dietę,którą przygotował ... [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] |
| |
01-03-2012, 19:30
| | Użytkownik Nowicjusz
| Okres przygotowawczy-trening nóg
W okresie przygotowawczym jeszcze bardziej podkręcam śrubę i intensywność treningowa wchodzi na maksymalne obroty!! Dotyczy to przede wszystkim treningu nóg, który niemal za każdym razem doprowadza mnie do granic wytrzymałości. 1.Przysiady ze sztangą z przodu 4 x 15/12/10/8 2.Przysiad wykroczny na maszynie smitha 3 x 15/12/10 3.Wyciskanie nogami 3 x 12/10/10 4.Uginanie nóg leżąc 3 ... [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] |
| |
23-03-2012, 13:30
| | Użytkownik Nowicjusz
| Ostatni etap przygotowań
Pomału wchodzę w ostatni, najważniejszy etap przygotowań, do zawodów zostało już tylko 5 tygodni!! Waga na chwilę obecną wynosi na czczo 88kg. a w ciągu dnia ok.90kg. Forme jak na ten moment oceniam na bardzo dobrą i po konsultacjach z Radkiem Słodkiewiczem postanowiliśmy zacząć robić ładowania węglami co 5 dni. Dodatkowo do suplementacji dokładam CM3,co ... [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] |
| |
29-03-2012, 18:50
| | Użytkownik Nowicjusz
| Poland tour: Debiuty 2012
Kilka ostatnich dni spędziłem w Polsce łącząc przyjemne z pożytecznym Na pewno do rzeczy przyjemnych mogę zaliczyć wyjazd na DEBIUTY,dla mnie były to pierwsze zawody w Polsce które miałem okazję oglądać z widowni ale nie tylko, bo sporo czasu spędziłem z Adamem „Jabim” Jabłonskim na backstage gdzie wspierałem go duchowo i na tyle ile mogłem ... [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] |
| |
03-05-2012, 23:30
| | Użytkownik Nowicjusz
| Ribbf spring classic
Ostatnio trochę zaniedbałem moje regularne wpisy na blogu za co bardzo przepraszam ale było to z powodowane ciężkim okresem przygotowawczym a zwłaszcza ostatnimi 4 tygodniami. Udało mi się przygotować całkiem niezłą formę i swój debiut w nowej kategorii do 90kg.uważam za udany! Do najwyższego miejsca na podium zabrakło jeszcze masy mięśniowej ( w dzień zawodów ... [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] |
| | | Tagi | barki , barków , bicepsów , bicepsy , blog , ból , ćwiczeń , ego , eksplozywne , gdzie , geler , kre , masy , mięśniową , mięśniowej , naramiennych , nóg , plecow , pleców , poprawić , powtórzenia , redukcja , rzeźba , siłowni , siłownie , sztangielek , tkanki , tłuszczowej , trec , treningi , treningów , treningu , tricepsów , tricepsy , wyciąg , wyciskanie | | Narzędzia wątku | | | | Wygląd | Wygląd liniowy | |