07-08-2008, 16:52
| Gość | RE: Co myślicie o piercingu
Mnie kręci jak dziewczyna ma przekłuty pępek i kolczyk w języku to bardzo sexowne.
talqa to dziwne że twój facet się nie zgadza na kolczyk w języku powiedz mu że będzie przyjemnie jak będziecie się całować z języczkiem już nawet nie wspominam o innych zabawach w każdym razie kolczyk w języku to bardzo dobry pomysł.
|
| |
07-08-2008, 18:51
| Użytkownik Expert
Podziękował: 0
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
| RE: Co myślicie o piercingu
mam w pępku i chce zrobić jeszcze w brwi. a potem się zobaczy, :P
|
| |
08-08-2008, 19:26
| Użytkownik Super Expert
mi osobiście podobają się kolczyki w pępku, w dolnej wardze no i w uszach  (ale nie za dużo :P)
ale sama mam tylko w uszach (po jednym w każdym) i nie zamierzam niczego więcej przekłuwać
| |
08-08-2008, 20:40
A ja chce sobie zrobić kolczyka w pępku!
Super to wygląda.
I ogolnie lubie percing
|
| |
08-08-2008, 20:50
| RE: Co myślicie o piercingu Cytat: |
Napisał MuĆka A ja chce sobie zrobić kolczyka w pępku!
Super to wygląda.
I ogolnie lubie percing | noo super  tylko szkoda, że później zostaje ślad ..
| |
08-08-2008, 22:12
| Użytkownik Dobry paker
Ja tez uwielbiam  Mam przekluty jezk i pepek a moj Chlopak ma przekuta brew i wyglada bosko |
| |
09-08-2008, 13:53
| Użytkownik Nowicjusz
Hm... lubie to ,ale narazie nie zamierzam niczego sobie przekłówac  Może kiedyś ... myślałam o tym 
Moja siostra chciała miec kolczyk w nosie i kupila sobie taki spacjalny siedziała w pokoju i kręciła sobię końcówką od kolczyka w nosie ii.... zrobiła dziurkę hehe ;] ale zarosłaa ale lamęt ;]
A tak poza tym to mam 5 dziurek w prawym uchu i 7 w lewym i to mi wystarczy ;]
|
| |
30-01-2009, 23:45
| Użytkownik Dobry paker
co do wyciagania kolczyka w pepku podczas ciazy to zastepuje sie go specjalnym na ten okres ;]
co do przekluwania jezyka to nie boli wcale, mi sie nawet wogole krew nie lala, podobno zadkie zjawisko 
a co do zakazen przez przekluwanie to nie ma obawy napewno jesli robi sie to w profesjonalnym studiuu a nawet jesli robi to jakas kolezanka np w domu gdzie jest czysto i odkazi 'sprzet' a potem sie odpowiednio pielegnguje to tez nie ma o co sie martwic 
no a ogolnie co do przeklowania roznych czesci ciala to fajna rzecz, ale wszystko z umiarem, bo niektorzy to zaczynaja sie obwieszac w kolczyki jak choinke w ozdoby na boze narodzenie ;]
|
| | Tagi | bajer, brzuch, brzuchu, bydgoszczy, ceny, ciężar, doda, dzien, ego, face, facet, figure, formie, galeria, gdzie, jesc, jeść, kobiet, mała, mama, miesiac, miesiecy, mieszane, mleko, myslicie, najlepiej, nowa, nowe, planuje, plecy, pytanie, ron, siema, tatuaż, temat, wakacje, wielki, wyciag, zdrowo  | Narzędzia wątku | | Wygląd | Wygląd liniowy | |