Daniel Wilk w Kulturystyka Online
Martyna Kazmieczak w Kulturystyka Online




Wróć   Kulturystyka Online Forum > KULTURYSTYKA ONLINE > Doping i sterydy
Odpowiedz
 
Narzędzia wątku
stare 02-03-2016, 07:30
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: Mar 2015
Postów: 17
Podziękował: 1
Dostał "Dzięki" 1 raz w 1 poście
Domyślnie Badania po cyklu osty + rad

Witam,

jakieś 2 tygodnie temu skończyłem cykl 30mg ostearyny + RAD 12mg. Niby większość w normie lub lekko poza. Jeśli mógłbym prosić kogoś bardziej doświadczonego o interpretacje wyników
Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)
1.jpg   2.jpg  
stolarek jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stolarek otrzymał "Dzięki" za ten post od użytkownika:
onis129 (12-04-2016)
BODY ATTACK SOSY ZERO
stare 02-03-2016, 08:25
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: Feb 2016
Postów: 40
Podziękował: 1
Dostał 10 razy "Dzięki" w 9 postach
Domyślnie Odp: Badania po cyklu osty + rad

Specjalista napewno nie jestem ale po wynikach prawie blok, trzasnij teraz dobry booster tescia i bedzie dobrze a jak efekty?
Ryano jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 02-03-2016, 08:28
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: Mar 2015
Postów: 17
Podziękował: 1
Dostał "Dzięki" 1 raz w 1 poście
Domyślnie Odp: Badania po cyklu osty + rad

Powiem tak, rad tak jak pisali już wcześniej DNO. Osta też nie działała bóg wie jak. Ogólnie to wolę chyba wejść na bombę i mieć pewność co biorę i jakie będą tego efekty niż brać sarm'y
stolarek jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 02-03-2016, 09:43
Użytkownik
Dobry paker
 
Avatar Rising
 
Zarejestrowany: Nov 2015
Postów: 373
Podziękował: 8
Dostał 63 razy "Dzięki" w 59 postach
Domyślnie Odp: Badania po cyklu osty + rad

Brakuje wyniku LH. Lekka niedoczynność tarczycy, niski estrogen i testosteron. Możliwe stłumienie własnej produkcji, najlepiej faktycznie jakiś booster teścia dobry. Ot moja opinia
Rising jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
Rising otrzymał "Dzięki" za ten post od użytkownika:
stolarek (02-03-2016)
stare 02-03-2016, 10:04
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: Mar 2015
Postów: 17
Podziękował: 1
Dostał "Dzięki" 1 raz w 1 poście
Domyślnie Odp: Badania po cyklu osty + rad

Kupiłem już clomid więc teść powinien ruszyć, mnie właśnie martwi niski estrogen i wysoka(choć w normalnym przedziale) prolaktyna na to kupiłem sobie nonprolac. Pewnie powtórzę badania po jakiś 2-3 tygodniach. Jeśli chodzi o tarczycę to coś polecacie zanim pójdę do lekarza? Zapisany jestem ale dopiero za miesiąc
stolarek jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 02-03-2016, 19:45
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: Jan 2016
Postów: 7
Podziękował: 0
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
Domyślnie Odp: Badania po cyklu osty + rad

prolaktynie nie ruszaj jest ok , powinieneś zrobić badania lh i fsh wtedy widać czy jest blok ale kup sobie booster tesia i daj przez tydzień clomid i powtórz badania za jakieś 2-3 tyg i dopiero wtedy będzie można korygować hormony jeśli będzie coś nie tak
okaass jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 02-03-2016, 20:32
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: Mar 2015
Postów: 17
Podziękował: 1
Dostał "Dzięki" 1 raz w 1 poście
Domyślnie Odp: Badania po cyklu osty + rad

Hormon folikulotropowy (FSH) (ICD-9: L65) 3,160 IU/ml 1,0 — 8,0
stolarek jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 02-03-2016, 21:20
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: Dec 2011
Postów: 44
Podziękował: 2
Dostał 5 razy "Dzięki" w 4 postach
Domyślnie Odp: Badania po cyklu osty + rad

Miales przedtem problem z tarczyca?
Poza tym lipidogram zrypany na maxa,hdl jak po bombie
sidus jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 03-03-2016, 05:37
Użytkownik
Nowicjusz
 
Zarejestrowany: Mar 2015
Postów: 17
Podziękował: 1
Dostał "Dzięki" 1 raz w 1 poście
Domyślnie Odp: Badania po cyklu osty + rad

W badaniach z października badałem tylko TSH bez podziału na t3,t4 i było w normie 3,89 gdzie norma do była do 4,2 . Lipidogram zryty pewnie przez ostearynę i rad.

Ostatnio edytowane przez stolarek ; 03-03-2016 o 05:47
stolarek jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
stare 04-03-2016, 00:42
Użytkownik
Bywalec
 
Zarejestrowany: Nov 2015
Postów: 80
Podziękował: 4
Dostał 19 razy "Dzięki" w 17 postach
Domyślnie Odp: Badania po cyklu osty + rad

Gratki brales coś bez pełnych badań. Mogłeś mieć już załatwione lipogram przed cyklem. To też mogłoby tłumaczyć słabe efekty.
infernoav jest offline  
Wrzuć na Facebook Wrzuć na Blip Wrzuć na Wykop Share
Odpowiedź z Cytatem
infernoav otrzymał "Dzięki" za ten post od użytkownika:
onis129 (12-04-2016)
Zasady postowania
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów
BB Code jest Włączony
EmotikonyWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest Wyłączony
Trackbacks are Wyłączony
Pingbacks are Wyłączony
Refbacks are Wyłączony
Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Odp. Ostatni post / autor
Rad 140 Szpinner2 Doping i sterydy 4 27-02-2016 21:46
badania przed i w trakcie cyklu Pudz1988 Doping i sterydy 6 25-01-2016 12:48
Badania podczas cyklu LH i FSH jasko297 Doping i sterydy 0 15-01-2016 17:04
podstawowe badania krew mocz, pruba watrobowa- na cyklu :-) kRiS_YoRk Offtopic 17 11-11-2007 12:06
Jakie badania podstawowe badania przed cyklem ? coco Doping i sterydy 8 04-09-2007 20:49

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:26.
BODY ATTACK

Ostatnie obrazki

Kulturystyka: Newsletter
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO
Tłumaczenie: vBHELP.pl - Polski Support vBulletin