Witam wszystkich!!! Po 1 i 2 rundzie dostalem sie do ścisłego finalu Men's Physique Arnold Classic Europe gdzie zająłem 6 miejsce!! Jestem mega szczęśliwy,a zarazem zmęczony.Jest to dla mnie wspaniale zakonczenie tegorocznych starow Chcialem bardzo podziekowac sponsorom Spartacus Max, TadExtreme Bydgoszcz,Baalbek Focus oraz Robert Molenda za to ze jest zawsze przy mnie, Adam Burek za cenne rady oraz Michalowi ktory nie ma fb Niebawem zdjecia i filmiki!! Dziekuje wszystkim mam nadzieje,ze nie zawiodlem Pozdrowienia z Madrytu olaaa
__________________ KO SKLEP - Nasz oficjalny sklep! MUSCLE ZONE kod 5% dla użytkowników KO "KULT-B7"
Jestem juz po ważeniu i weryfikacjach, sporo problemów, byłem za ciężki o 90 deko. Podchodziłem 3 razy do ważenia, a w miedzy czasie próbowalem pozbyć się tego nadmiaru wagi. Węglowodany ucięte wczoraj od 18 woda od 21. Ostatecznie udało sie zbić 900 g w jakieś 40 min. Waga 98,4. Dla mnie to już anoreksja! Najważniejsze, że się udało Teraz tylko odpocząć i ładować a jutro start późniejszym popołudniem. Jestem po kilku godzinach ładowania, wszystko idzie w dobrym kierunku, woda ucięta. Trzymajcie mocno kciuki. Wychodzę jutro koło 18. Forma może być życiowa. Pozdrowienia z Madrytu
__________________ KO SKLEP - Nasz oficjalny sklep! MUSCLE ZONE kod 5% dla użytkowników KO "KULT-B7"