Andrzej Kołodziejczyk-dziennik treningowy V-ce Mistrza Świata
Witam wszystkich.Nazywam się Andrzej Kołodziejczyk i bedę tutaj relacjonował swoje treningi,diete i suplementacje.Miesiąc temu w Indiach na Mistrzostwach Świata wywalczylem srebrny medal.Jest to moje największe osiągnięcie w mojej karierze,chociaz mam tez tytuł V-ce Mistrza Europy,Mistrza Polski i zdobywce Pucharu Polski.Po sezonie jesiennym przechodzę w faze treningu postartowego.Jest to trening o duzo mniejszej intensywnosci,na mniejszych obciązeniach ale nie jest tez to trening lekki bo taki uwazam za stratę czasu.Nie stosuje technik zwiększających intensywnośc takich jak:drop sety,powtorzenia wymuszone,powtorzenia oszukane.Zakres powtorzen to 10-15.Jest to okres w ktorym daje odpocząc stawom i ukladowi nerwowemu,ktory jest mocno obciążony podczas intesywnych treningow na duzych obciązeniach.W tym czasie jednak sporo kombinuje i szukam cwiczen,ustawień, rodzajow uchwytow zeby dotrzec do tych partii na ktorych mi zalezy.Potem gdy przechodze do typowego treningu na rozbudowę umięsnienia mam sporo nowych pomysłów na cwiczenia i wykorzystuje nowe bodżce do rozwoju.Okres ten trwa około 3 miesięcy i kiedy uznam ze jestem gotowy to zaczynam powoli podnosic intensywnośc treningu i obciązenia.Nie jest chyba tajemnicą ze podczas przygotowan do Pucharu Polski i Mistrzostw Swiata korzystalem z odzywek i suplementow Hitec Nutrition.Jednak w rezimie dietetycznym nie moglem pozwolic sobie na korzystanie z pelnego asortymentu,więc cieszę się ze teraz będę mógł wypróbowac pelną paletę produktów co na pewno wpłynie pozytywnie na moją sylwetkę i jakośc treningu.
Moj split treningowy
Poniedziałek
plecy
wtorek
klatka,barki
środa
wolne
czwartek
nogi
piątek
biceps,triceps,brzuch
sobota,niedziela
wolne
Ostatnio edytowane przez Akolodziej ; 01-12-2011 o 22:30
Akolodziej otrzymał 2 razy "Dzięki" za ten post od użytkowników:
Odp: Andrzej Kołodziejczyk-dziennik treningowy V-ce Mistrza Świata
Moja dieta i obecny plan suplementacyjny:
Przed pierwszym posilkiem:
10g Hitec [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] powder
10g Hitec L-Glutamin
8 kaps. [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] Anabolic Stack
1 kaps. Hitec Testoplast
przed snem 3 kaps.Hitec [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować]
do 1i 5 posiłku 1 tabletka Hitec Antioxidant Formula Vitamin A-Z
czasami miedzy posilkami gdy poczuje głód:60 g Hitec Whey C-6 z łyżką masła orzechowego
Witamy na KO i mam kilka pytań ...
Jakie plany teraz startowe ????
Czy jesteś zadowolony z marki HI TEC i ich produkty które byś mógł polecić dla początkującego i dla bardziej zaawansowanego amatora ????
co to za pytanie czy ktoś kto jest sponorowany przez jakaś firmę odżywkową jest z jej odzywek zadowolony? Bardziej retorycznego pytania zadac nie mogłes
Moje plany startowe to wczesna wiosna 2013 czyli Arnold Calssic i MR Olympia amatorów o ile oczywiscie wytrzymam do tego czasu bo minał dopiero miesiąc od zawodów a mi juz czegos brakuje...Tak jestem zadowolony z suplementacji Hitec Nutrition.Mysle że na suplach kiepskiej jakosci nie wygrałbym Pucharu Polski i nie zdobył Wicemistrza Świata!Dla początkujących polecałbym przede wszystkim bialko np.Whey-c6 czy Whey protein dobrej jakosci odzywki i swietnie smakują.Dla niejadków Super Mass do popijania między posilkami.Wraz ze wzrostem zaawansowania mozna dodac L-Glutamin i [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] powder które zapobiegną katabolizmowi i przyspieszą regeneracje.Potem moze dojsc jakas forma [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] np Hyper Fusion a dla bardziej zaawansowanych i hardcoroców polecam Plutonium Intra venous i Tri anabol.Uzywam obecnie i naprawde super sprawa!
Nie spozywałem zadnego nabiału w okresie przygotowawczym.Teraz troche jogurtu czy twarogu dla urozmaicenia.
moje pytanie jest takie czy w okresie off poza sezonem gdy robisz budowanie masy miesniowej pozwalasz sobie na slodycze [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] lody ?