15-09-2006, 15:23
| Boss Super Expert
Podziękował: 128
Dostał 333 razy "Dzięki" w 230 postach
| Aleksey Lesukov
__________________ KO SKLEP - Nasz oficjalny sklep! MUSCLE ZONE kod 5% dla użytkowników KO "KULT-B7" Nie pisze dobrze po polsku... |
| |
16-09-2006, 19:38
| Użytkownik Super Expert
Podziękował: 0
Dostał 5 razy "Dzięki" w 4 postach
| Odp: Aleksey Lesukov
nie mam pojecia jak ma na nazwisko wiem tylko ze ma 18 lat i to chyba robi wrazenie
|
| |
16-09-2006, 20:01
| Użytkownik Bywalec
Dostał 0 razy "Dzięki" w 0 postach
niezły koks
widać że kariera przed nim
nogi chyba za duże do góry ciała no i słabo pocięte
ale fakt robi wrażenie
|
| |
16-09-2006, 20:32
Alexey Lesukow sie zwie 
to zdjecie jest niezle widac jaka przepasc dzieli jego kolegow od niego ;]
|
| |
16-09-2006, 21:46
Podziękował: 11
Dostał 96 razy "Dzięki" w 93 postach
Dokładnie,miny jego rywali mówia wiele(zdjęcie u góry),tylko że tu pojawia sie inna kwestia,on grubo przykoksowała jego kumple na bank na sucho,więc moim zdaniem jest to oszustwo,chociaż dobrych genów mu nie moge odmówić.
|
| |
21-06-2007, 19:36
| Użytkownik Expert
Niezły postęp ... [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować] [Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą widzieć linki. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować]
"W dzieciństwie "Lesha" był zwykłym chłopcem:chodził na basen,uczył się i grał na fortepianie.Zajęcia te nie należały do jego ulubionych,ale nie chciał się kłócić ze swoją matką.Do pewno czasu.
W wieku 13 lat spojrzał w lustro i zdecydował,ze zajmie się kulturystyką.Przeczytał niezbędne książki i zaczął uczęszczać na siłownie.Jego genetyka okazała się niezwykła.
Matka była przeciwna temu-opisuje Lesha-a nawet zabraniała mu tego.Na siłownie zaczął uczęszczać ukradkiem,pieniądze na szkołe zaczął wydawać na jedzenie.
-Kto Cię trenował?
-Nikt.Sam opracowywałem swoje plany treningowe.Na początku trenowałem sam,później dołączył do mnie mój przyjaciel.W 11 klasie zacząłem sie przygotowywać do nauki w Akademii "Lesgafta".
W zeszłym roku Alexey wyjechał do St.Petersburga i oczywiscie natychmiast zaczął trenować na najbliższej hali sportowej.Tam też został zauważony przez swojego przyszłego trenera.
Trener klubu "Diamond" Andrey Prokofiev(zdobywca wielu tytułów w bb) przez pewien czas obserwował Leshe,a po pewnym czasie zaoferował mu swoje usługi.
Tak więc pierwszoroczny student akademii,zaczął łączyć nauke z codziennymi dwugodzinnymi treningami.To było trudne,przyznał Lesha.
Ale Alexey był gotowy do kwietniowego debiutu na scenie.W ciągu miesiąca zdobył tytuł absolutnego mistrza(wsród juniorów) podczas mistrzostw "północnozachodnich",absolutnego mistrza Rosji w pucharze Europy Wschodniej,zdobył pierwsze miejsce wsród juniorów i dorosłych(!) podczas mistrzostw w S.Petersburgu.Otrzymał za to medale,puchary i range "Mistrza Sportu".
"Mistrz Sportu" nie pije ,nie pali.
|
| |
21-06-2007, 20:08
Dostał "Dzięki" 1 raz w 1 poście
zajebiscie jest zbudowany
21-06-2007, 21:12
| Użytkownik Expert
| Odp: Aleksey Lesukov Cytat: |
Napisał Green_Bartek zajebiscie jest zbudowany | Jak na 18lat to naprawdę dobrze... Dobre geny ma...
__________________ |
| | Tagi | aleksey, amatorów, brał, brzucha, brzuszek, cycek, ćwiczyć, dieta, doda, droga, ego, forum, fotka, galerie, genetyka, klata, klate, klatka, koks, koksu, krea, kreatyne, kulturysta, kulturystów, lesukov, masa, masie, meta, miesien, miesni, moc, mocnego, mutant, najlepiej, nieproporcjonalne, nogi, peak, plan, plecy, podciąganie, posiłków, powtórzeń, prostowanie, protein, przedramie, przedramiona, przemiana, przysiady, ryż, rzeźbe, serie, silowni, sterydow, suplementów, suplementy, swiata, sztangą, sztangi, temat, trening, treningowy, tricepsy, uboczny, ultra, usa, warzywa, wielka, wielki, witaminy, www, wyciskanie, wymiata, wypad, youtube, zawodach, zdjecia  | Narzędzia wątku | | Wygląd | Wygląd liniowy | |